Aicinājums piedalīties LĶSA Atklātajā ķīmijas olimpiādē (papildināts)

Latvijas Ķīmijas skolotāju asociācija (LĶSA) aicina 8.-12. klašu skolēnus 2020. gada 28. martā piedalīties Atklātajā ķīmijas olimpiādē.

Olimpiāde notiks vienlaicīgi Alūksnē, Cēsīs, Daugavpilī, Dobelē, Iecavā, Jēkabpilī, Liepājā, Preiļos, Rēzeknē, Rīgā, Siguldā, Valmierā un Ventspilī.

Olimpiādes sākums plkst. 10.00. Lai piedalītos olimpiādē, jāreģistrējas šeit līdz 2020. gada 25. martam (ieskaitot). 

Līdzi jāņem personu apliecinošu dokumentu (der arī skolēnu apliecība), kalkulatoru, pildspalvu un plānu, tukšu rūtiņu burtnīcu. Olimpiādes laikā drīkstēsi izmantot arī formulu lapu, ķīmisko elementu periodisko tabulu, sāļu šķīdības tabulu un metālu elektroķīmisko spriegumu rindu (tabulas vari ņemt līdzi arī pats).

Ja vēlies papildus gatavoties olimpiādei, tad ieskaties Ķīmijas skolotāju mājas lapā http://www.kimijas-sk.lv/index.php/olimpiades. Tur Tu atradīsi iepriekšējo gadu olimpiāžu uzdevumus un to atrisinājumus.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā rakstiet – Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

13.03.2020. Papildinājums. Uzmanību! 

Atklātā olimpiāde ir atcelta uz nenoteiktu laiku. Kad būs lielāka skaidrība no IZM puses, tad arī varēs lemt par datumu.

Lasīts 1288 reizes Pēdējo reizi rediģēts Piektdiena, 13 marts 2020 13:54
Mihails Gorskis

Projekta vadītājs un zinātniskais redaktors

Mājas lapa: www.kimijas-sk.lv E-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
Aktīvā pozīcija: Sākumlapa Notikumi Aicinājums piedalīties LĶSA Atklātajā ķīmijas olimpiādē (papildināts)