LAKIFA aicina skolēnus piedalīties video konkursā “Ideālā ķīmijas stunda”

Rūpējoties par ķīmijas un farmācijas nozares attīstību un tās atpazīstamību bērnu un jauniešu vidū, Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācija (LAĶĪFA) aicina 7.–9. un 10.–11. klašu skolēnus piedalīties video konkursā "Ideālā ķīmijas stunda". 

Lai piedalītos konkursā, skolēniem ir jāizveido komanda un jāuzfilmē sava ideālā ķīmijas stunda, un līdz 2020. gada 31. janvārim jāiesūta LAKIFA. Konkursa uzvarētājs katrā vecuma grupā tiek noteikts žūrijas un publiskā balsojuma vērtējuma kopsummā. Uzvarētāji iegūs naudas balvu – 500 eiro.

Plašāk ar konkursa noteikumiem var iepazīties mājaslapā www.kimiko.lv sadaļā "Konkurss". Mājaslapu kimiko.lv ir izveidojusi LAKIFA, lai sekmētu bērnu, jauniešu un viņu vecāku interesi par ķīmiju. Tajā vienuviet var noskatīties video ar praktiskajiem eksperimentiem, iepazīties ar studiju programmām un konkrētām prakses un darba iespējām, kā arī ar citu aktuālo informāciju par ķīmijas nozari.

Aicinām skolotājus pastāstīt par konkursu stundu laikā. Konkurss ne tikai sniegs dziļāku izpratni par ķīmijas priekšmetu, bet arī veicinās bērnu iesaisti mācību procesā un sadarbošanos komandā. Skolotāju un vecāku atbalsts ir ļoti svarīgs mācību procesā, tāpēc lūdzam atbalstīt skolēnus, ja viņi ir izlēmuši piedalīties.

Jautājumu gadījumā rakstīt uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , tel.nr. 26046701

Lasīts 2292 reizes Pēdējo reizi rediģēts Piektdiena, 08 novembris 2019 14:11
Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
Aktīvā pozīcija: Sākumlapa Notikumi LAKIFA aicina skolēnus piedalīties video konkursā “Ideālā ķīmijas stunda”