Ķīmijas skolotāju ievērībai

Iecavas vidusskolas ķīmijas skolotājs Daugavpils universitātes mācībspēks Dr. paed. Mihails Gorskis un Iecavas vidusskolas absolvents Arkadijs Hivričs pašlaik veido elektronisko trenažieri vielu formulu un ķīmisko reakciju vienādojumu rakstīšanā.

Kaut elektroniskais palīglīdzeklis vēl ir tapšanas stadijā, aicinām ķīmijas skolotājus un 8.-10. klašu skolēnus piedalīties mācību līdzekļa aprobācijā un izteikt savus viedokļus.

Ieeja trenažierī ir no vietnes mans.kimijas-sk.lv Gan skolotāji, gan skolēni pieslēdzas, izmantojot savu e-klases profilu (lietotāja vārdu un paroli). Kad skolēns izpilda kādu vingrinājumu, viņš pats un skolotājs var redzēt, kas bija uzrakstīts pareizi un kādas kļūdas tika izdarītas, izpildot vingrinājumu.

Ja tiks pamanītas kādas kļūdas, vai arī ja izmēģinājuma laikā radīsies priekšlikumi par piedāvātā trenažiera pilnveides iespējam, rakstiet Mihailam Gorskim uz adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  

 

Lasīts 1095 reizes Pēdējo reizi rediģēts Ceturtdiena, 03 janvāris 2019 16:08
Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
Aktīvā pozīcija: Sākumlapa Notikumi Ķīmijas skolotāju ievērībai